Novi rijaliti Letnji Kamp na Happy TV, program za gledaoce i odabrane sportiste, starlete, manekenke i pevaljke!

LETNJI KAMP SAMO ZA ODABRANE!

LETNJI KAMP SAMO ZA ODABRANE!  Na Hepi televiziji kreće još jedan, do sada neviđeni rijaliti format!

LETNJI KAMP SAMO ZA ODABRANE!

Hepi televizija ne miruje!

Po završetku šeste sezone rijalitija „Parovi“, kreće – LETNJI KAMP!

Prvi put u istoriji, ovakvih formata, biće otvoreno mesto, na kojem će, uz potpuno besplatno piće i odličnu zabavu moći gledaoci da budu deo rijalitija, i to u društvu mladih sportista i sportistkinja, u bajkovitom ambijentu.

– Još jednom ćemo pokazati da tim produkcije Hepi televizije postavlja visoke standarde, koji zatim, svi rado prihvataju – kažu u produkciji „Letnjeg kampa“.

Kroz razne igre, muzičku zabavu, vrhunske goste, ukupno 16 učesnika pokazaće gledaocima svoj karakter, čineći da postanu omiljeni na tv ekranima, steknu obožavaoce, a kao i većina takmičara rijalitija na Hepi televiziji potpuno promene svoj život.

PROČITAJTE JOŠ:  Prva žestoka svađa u Letnjem kampu: Jutjuberka se rasplakala zbog provokacije! (VIDEO)

– Letnji kamp postaće omiljeno mesto za zabavu i provod i to potpuno besplatno – poručuju iz produkcije Hepi televizije.

– Ogroman bazen, mnogo zelenina, ljuljaške, paprat, učiniće da učesnici, ali i gledaoci potpuno zaborave da se nalaze u gradskom jezgru. Kokteli, poslastice, kakve se samo mogu poželeti, biće na raspolaganju odabranim učesnicima i posetiocima Letnjeg kampa.

Kurir.rs

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply